Táto internetová stránka používa súbory cookie. Viac informácií

BOHMAN BP 91614

Predaj tohto produktu bol ukončený.

Profesionálny vysokotlakový čistič Bohman Blue Power 91614 (Bohman BP 914) s tlakom čerpadla 160 barov, variabilným príslušenstvom a možnosťou upevnenia na podvozok alebo inštalácie na stenu je tou správnou voľbou pre profesionálov. Rad 9 vysokotlakových čistiacich strojov je plne vyrobená v EÚ vrátane použitých dielov. Kvalitné použité materiály a precízne výroba v Európe je zárukou vysokej spoľahlivosti zariadení.

Tlakovka je vybavená triplexným čerpadlom a keramickými piestami čo zabezpečuje dlhú životnosť .. Automatický obtokový ventil s tlakovým výstupom hlavy čerpadla, mosadzná hlava čerpadla. Indukčný elektormotor s tepelnou ochranou profesionálnej rady. Nastavenie tlaku, manometer a vstavané prisávanie čistiaceho prostriedku. Kontrolovateľný vodný filter a dĺžka elektrického kábla 5 m.

Tlak: max. 160 barov
Výnimočný prietok: 8,5 l / min (540 l / h).
Tlaková umývačka Bohman 91614 je vybavená keramickým 3piestovým čerpadlom HPV so systémom spojovacej tyče a mosadznej hlavy. Keramické piesty. Automatický obtokový ventil s nulovým tlakom v hlave čerpadla. Tlaková regulácia s manometrom. Jednofázový indukčný elektromotor s tepelnou ochranou. Detail veľkého ventilátora chladenia motora, ktorý zabraňuje prehriatiu aj pri veľmi dlhých čistiacich cykloch. Meracie tyč na olejové čerpadlo. Jednofázový indukčný elektromotor môže pracovať nepretržite po dobu niekoľkých hodín bez prestávok. Zaručuje vysokú spoľahlivosť, pretože nevyžaduje prítomnosť opotrebovaných dielov, ako sú uhlíky. Indukčný motor je tiež schopný odolať špičkám a faza preťaženie typických pre štart / stop vysokotlakových čistiacich strojov. Tlak vysokotlakového čističa je pre typy aplikácií veľmi dôležitý. Rozsah ešte viac: veľmi často nízkonákladové výrobky majú veľký tlak, ale veľmi mlou kapacitu, čo je pre profesionálne použitie neprijateľné. Minimálny prijateľný prietok musí byť najmenej 350 l / h.

Vysokotlakový čistiaci stroj Bohman 91614 je extrémne kompaktný a je ideálny pre profesionálne použitie a náročných zákazníkov. Tlakovka je vybavená veľkou rukoväťou pre jednoduché prenášanie a preto sa hodí pre častú prepravu najmä na stavbách. Vďaka kvalitným materiálom váži aj cez svoje malé rozmery 23 kg.

Tento model profesionálneho vysokotlakového čistiaceho stroja má oproti iným zariadeniam výhodu vo svojej multifunčnosti:

je ľahko prenosný vďaka svojim rozmerom
je ľahko umiestniteľný na vozík pre použitie v oblasti mobility (voliteľné príslušenstvo)
je ľahko použiteľný ako stacionárne čistiaci stroj vďaka montážnej sade na stenu (voliteľné príslušenstvo)

Vysokotlakový čistiaci stroj Bohman BP91614 je dokonalým zariadením pre mobilné dielňu a je ideálny pre akékoľvek profesionálne použitie.

Na rozdiel od mnohých "jednorazových" výrobkov, ktoré sú predávané za veľmi nízke ceny, výberom tlakovej umývačky Bohman z profesionálnej série 9 získate:

kvalitný výrobok
Vysoký výkon
dlhú životnosť
profesionálne servisné služby
dostupnosť náhradné dielov
kvalitné príslušenstvo pre rôzne aplikácie použitie

Vyrobca: BOHMAN
Napájanie: 230 V
Príkon: 2,9 kW
Prevádzkový tlak: 160 bar
Prietok vody: 540 l/hod
Dĺžka vysokotlakovej hadice: 8 m
Hmotnosť: 23 kg
Rozmery: 46x46x81 cm
Cena: bez DPH